Dreamsouss
أخـي الزائر/أختـي الزائرة أعضـاء المنتـدى يبذلون مجـهودات كبيرة من أجـل إفادتك .فبادر بالتسجيل لافـادتهم أو لشكرهم.ولا تبـق مجرد زائر فقط

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

Dreamsouss
أخـي الزائر/أختـي الزائرة أعضـاء المنتـدى يبذلون مجـهودات كبيرة من أجـل إفادتك .فبادر بالتسجيل لافـادتهم أو لشكرهم.ولا تبـق مجرد زائر فقط
Dreamsouss
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الذ واشهى معكرونة

اذهب الى الأسفل

 الذ واشهى معكرونة Empty الذ واشهى معكرونة

مُساهمة من طرف samar 2011-08-03, 09:56

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه .. بالصور

اخواتي لقد نقلت لكن وصفة لكعكة المعكرونة رائعة جداااااا وانا شخصيا جربتها عدة مرات وكانت لذيذة جدا
اتمنى تجربوها لتغيير شكل المكرونة خاصة الاطفال الذين لايحبونها
بهذا الشكل اكيد تكون الذ في نظرهم





كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..



هانحتاج الآتي :
 الذ واشهى معكرونة P1160653x
طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة
 الذ واشهى معكرونة P11606622x
لحمه مفرومه
زيت زيتون
**ده
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل






الكميات انتي اللي هاتحديدها علي اد ما تحبي
 الذ واشهى معكرونة P1160686x
اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل



نصفيها ونشطفها بماء جاري



وماتنسوش تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان



المكرونه ما تلزقش في بعضها
 الذ واشهى معكرونة P1160673x
في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم



وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون



ونقلب لحد ما ياخد اللون البني
 الذ واشهى معكرونة P1160683x
بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه



لحد ما قوامها يتخن
 الذ واشهى معكرونة P1160687x
في الوقت ده نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه
 الذ واشهى معكرونة P1160690x


ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك



وطبعا ما ننساش ندهن الصينيه بال**ده الاول ونرش القاعده بالبقسماط



الناعم عشان تطلع بسهوله
 الذ واشهى معكرونة P1160697x
بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي



كل واحده باللحمه كويس اوي
 الذ واشهى معكرونة P1160699x
 الذ واشهى معكرونة P1160703x
في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش









بعد ما نرش الجبنه علي الوش




ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده





نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر




نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها





دا شكلها من فوق
 الذ واشهى معكرونة P1160714x
ومن الجمب
 الذ واشهى معكرونة P1160711x الذ واشهى معكرونة P1160708x
ملحوظه :




شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو



ش محشيين كويس



عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس
 الذ واشهى معكرونة P1160728x
وبالف هنا وشفا علي قلوبكم
samar
samar
عضو
عضو

احترام قوانين المنتدى :  الذ واشهى معكرونة 221010
عدد المساهمات : 85
نقاط التمييز : 342
تاريخ التسجيل : 24/02/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى